РЕСУРСИ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ВІД УЦОЯО

Український центр оцінювання якості освіти пропонує до уваги учителів математики «Рекомендації щодо формування математичної компетентності учнів на рівні початкової освіти»



Український центр оцінювання якості освіти пропонує до уваги учителів математики «Рекомендації щодо формування математичної компетентності учнів на рівні початкової освіти».

Методичні рекомендації підготовлені експертами Українського центру оцінювання якості освіти за підсумками загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти 2021 року.

Нагадуємо, що офіційний сайт PISA налічує понад 80 завдань із математики – провідної галузі циклу дослідження 2022 року.

Спеціальний тестовий модуль містить понад 300 оригінальних практично орієнтованих завдань з математики, читання та природничо-наукових дисциплін.

До уваги освітян - україномовне видання «10 запитань від учителів математики… і як PISA може допомогти відповісти на них».

Аналітики Українського центру оцінювання якості освіти також пропонують учителям математики переклад Рамкового документа з математики.

Докладніше на сторінці УЦОЯО: https://testportal.gov.ua/resursy-dlya-vchyteliv-matematyky/ .