ДЕМОНСТРАЦІЙНІ ВАРІАНТИ НМТ-2024

Український центр оцінювання якості освіти опублікував демонстраційні варіанти предметних тестів — складників національного мультипредметного тесту 2024 року.


З предметними тестами від фахівців УЦОЯО, наданими в окремих pdf-файлах, можна ознайомитися у розділі ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ НМТ-2024  https://testportal.gov.ua/demonstratsijni-varianty-nmt-2024/.

Для онлайн-тренування з демонстраційними варіантами предметних тестів НМТ-2024 пропонуємо скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн» https://lms.e-school.net.ua/ .

У розділі «Курси» https://lms.e-school.net.ua/course_category/ оберіть навчальний курс для 10-го https://lms.e-school.net.ua/course_category/10-klas/  або 11-го  https://lms.e-school.net.ua/course_category/11-klas/ класу та перейдіть до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024». Наступним кроком натисніть «Переглянути курс», а потім — «Зареєструйтеся», таким чином ви отримаєте повний доступ до курсу для перегляду й виконання тестових завдань.

Докладніше про демонстраційні тести від УЦОЯО https://testportal.gov.ua/nmt-2024-oprylyudneno-demonstratsijni-varianty/ .