Національний мультипредметний тест-2022: підсумки, результати, проблеми

31 січня 2023 року в рамках методичного серфінгу методистами навчально-методичного центру оцінювання якості освіти було проведено вебінар для відповідальних за організацію ЗНО/НМТ, керівників закладів освіти, вчителів з теми: «Національний мультипредметний тест-2022: підсумки, результати, проблеми»


На заході було проаналізовано такі питання:

  • «Результати проведення національного мультипредметного тесту 2022 року в Кіровоградській області за блоками «Українська мова», «Історія України», «Математика» (ЦИПОЧКІН Андрій);
  • «Регіональні дані НМТ-2022 випускників закладів освіти  за предметами в розрізі територіальних громад» (КУРІЛІН Олег). 

   Андрій Володимирович  порівняв середні показники Кіровоградської області та середній показник по Україні попредметно й  продемонстрував результати за категоріями учасників, місцем проживання, статтю.

   Олег Миколайович презентував створену ним інформаційно-аналітичну платформу «Результати НМТ-2022  в Кіровоградській області» https://sites.google.com/view/nmt-2022/

   Методисти склали та довели до відома присутнім рейтинг закладів загальної середньої освіти області за територіальними громадами у розрізі трьох предметів та акцентували увагу на закладах освіти, випускники яких здобули 200 балів. Також КУРІЛІН Олег звернув увагу на територіальні громади,  учні яких одержали низькі результати. Наприкінці вебінару було надано методичні рекомендації та корисні покликання на інтернет-ресурси учасникам заходу для підготовки учнів до НМТ - 2023 (попредметно).