СЕРТИФІКАЦІЯ-2023: ЯКИМИ БУДУТЬ ТЕСТИ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ТА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ

Цьогоріч уперше вчителі базової середньої освіти – мовно-літературної та математичної освітніх галузей візьмуть участь у незалежному тестуванні - першому етапі пілотної сертифікації.






Цьогоріч уперше вчителі базової середньої освіти – мовно-літературної та математичної освітніх галузей візьмуть участь у незалежному тестуванні - першому етапі пілотної сертифікації.

Український центр оцінювання якості освіти пропонує учасникам/учасницям матеріали для підготовки до сертифікації:


Тест для вчителів математичної освітньої галузі міститиме 90 завдань трьох форм: з вибором однієї правильної відповіді (75 завдань), на встановлення відповідності (5 завдань) та відкритої форми з короткою відповіддю (10 завдань), час виконання 180 хвилин.

Тест для вчителів мовно-літературної освітньої галузі також міститиме 90 завдань двох форм: з вибором однієї правильної відповіді (82 завдання) та на встановлення відповідності (8 завдань), час виконання 180 хвилин.

Нагадуємо, що реєстрація вчителів математики та української мови і літератури для проходження сертифікації триватиме з 01 до 11 серпня. Незалежне тестування відбудеться 9 вересня.