НМТ-2023: ПЕРЕБІГ РЕЄСТРАЦІЇ УЧАСНИКІВ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

За оперативними даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 17 квітня для участі в національному мультипредметному тесті потенційними учасниками Кіровоградської області створено вже 4197 персональних кабінетів.





За оперативними даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 17 квітня для участі в національному мультипредметному тесті потенційними учасниками Кіровоградської області створено вже 4197 персональних кабінетів, 2327 осіб уже отримали повідомлення про успішну реєстрацію та можливість сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Обираючи предмет додаткового блоку, вступники області надають перевагу історії України (1320 осіб), іноземним мовам (606 осіб).

Детальніше у таблиці:

Предмети додаткового блоку НМТ-2023

(станом на 17.04.2023 р.)



Зареєструватися


Персональний кабінет


Після створення персонального кабінету та надсилання документів на обробку обов'язково рекомендуємо перевіряти інформацію у персональному кабінеті, щоб не пропустити важливого повідомлення.

Нагадуємо, що до 7 травня в персональному кабінеті учасники матимуть можливість змінити навчальний предмет додаткового блоку, населений пункт в Україні або за кордоном, або вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Тимчасові екзаменаційні центри в закордонних населених пунктах


Реєстрація для участі у національному мультипредметному тесті триватиме до 3 травня 2023 року (включно), радимо не зволікати, аби мати час для усунення недоліків чи внесення потрібних змін.

Все про процедуру реєстрації — на вебсайті УЦОЯО у рубриці «Процедура реєстрації»

Детальніше на сторінці УЦОЯО