Статистичні дані реєстрації НМТ-2023 Кіровоградської області


За оперативними даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 12 квітня 2023 року потенційними учасниками Кіровоградської області створено 2938 персональних кабінетів (унікальних реєстраційних карток).








За оперативними даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 12 квітня 2023 року потенційними учасниками Кіровоградської області створено 2938 персональних кабінетів (унікальних реєстраційних карток).

Центром обробки ОРЦОЯО продовжується робота з опрацювання понад 2000 карток учасників на початковій стадії.

1107 учасників уже отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Обираючи предмет додаткового блоку, вступники області надають перевагу історії України (674) та іноземній мові – англійська (243 особи).

Детальніше у таблиці:


Предмети додаткового блоку НМТ-2023 (станом на 12.04.2023 р.)



Нагадуємо: після надсилання документів на обробку, рекомендуємо перевіряти інформацію персонального кабінету, щоб не пропустити важливого повідомлення.

До 7 травня в персональному кабінеті вступники матимуть змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого бажають пройти тестування, населений пункт в Україні або за кордоном, або вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Зазначаємо, що реєстрація триватиме до 3 травня 2023 року (включно), однак, радимо не зволікати, щоб мати час для усунення недоліків чи внесення потрібних змін до персональних кабінетів.

Докладна інформація про процедуру реєстрації — на вебсайті УЦОЯО