ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ-2023! НМТ-2023: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ОСНОВНА СЕСІЯ

5 червня в Україні стартувала основна сесія національного мультипредметного тесту, яка триватиме протягом червня у нашій державі та у 47 містах 30 країн світу





5 червня в Україні стартувала основна сесія національного мультипредметного тесту, яка триватиме протягом червня у нашій державі та у 47 містах 30 країн світу.

Тестування відбуватиметься у дві зміни: перша – з 10:00, друга – з 15:00 за київським часом у всіх країнах, окрім США та Канади.

Допуск до тимчасових екзаменаційних центрів розпочинається за 30 хвилин і припиняється за 10 хв до початку тестування.

Для допуску до ТЕЦ потрібно пред’явити сертифікат учасника НМТ та оригінал документа, що посвідчує особу або його цифровий аналог в додатку Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Дія». Рекомендуємо мати з собою роздруковане запрошення.


 

Якщо з поважних причин учасник не може взяти участі в основній сесії НМТ, він може протягом трьох робочих днів із дня проведення тестування подати заяву щодо участі в НМТ під час додаткових сесій.

З міркувань безпеки нагадуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього залежить безпека учасників та організаторів НМТ.

Український центр оцінювання якості освіти рекомендує учасникам напередодні НМТ ознайомитися з відеоінструкцією «НМТ: Онлайн-тестувальник».

Детальніше на сторінці УЦОЯО