НЕЗАЛЕЖНЕ ТЕСТУВАННЯ ВЧИТЕЛІВ: І ЕТАП СЕРТИФІКАЦІЇ

9 вересня 2023 року офіційно завершився сезон тестувань 2023 року – незалежним тестуванням фахових знань та вмінь учасників сертифікації - учителів математики, української мови і літератури.





9 вересня 2023 року офіційно завершився сезон тестувань 2023 року – незалежним тестуванням фахових знань та вмінь учасників сертифікації - учителів математики, української мови і літератури.

Вперше Українським центром оцінювання якості освіти та регіональними центрами оцінювання якості освіти проведено перший етап сертифікації - незалежне тестування фахових знань та вмінь вчителів математики та української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти.

У Кіровоградській області працював 1 пункт тестування (м. Кропивницький). Його роботу забезпечували 7 залучених працівників у 2 аудиторіях.

Явка учасників сертифікації: вчителі математики - 86,7%; вчителі української мови і літератури - 100%.

Спробували свої сили в незалежному оцінюванні професійних компетентностей та фахової майстерності - амбітні, впевнені у своїх силах педагоги Кіровоградщини з територіальних громад: Кропивницька - 17; Соколівська - 2; Онуфріївська - 1; Попельнастівська - 1; Маловисківська - 1; Новгородківська -1; Новомиргородська -1.

Долучилися до складання незалежного тестування у Кіровоградській області ще 2 учасника сертифікації з Полтавської та Миколаївської областей.

МАТЕРІАЛИ НЕЗАЛЕЖНОГО ТЕСТУВАННЯ ВІД УЦОЯО


Тестові зошити та правильні відповіді до завдань незалежного тестування


Нагадуємо, що наступний етап сертифікації - самооцінювання власної педагогічної майстерності – пройдуть ті учасники, які за підсумками проходження незалежного тестування наберуть не менше ніж 60 % від максимальної кількості тестових балів.

Зазначимо, педагогічні працівники беруть участь у сертифікації виключно на добровільних засадах і можуть відмовитися від участі на будь-якому її етапі.
 

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!