НМТ-2024: ДЕЯКІ ПИТАННЯ ПРОВЕДЕННЯ


До уваги потенційних учасників НМТ-2024!
Наказом Міністерства освіти і науки України заплановано провести національний мультипредметний тест (НМТ) у 2024 році упродовж 14 травня - 19 липня та затверджено перелік навчальних предметів.





До уваги потенційних учасників НМТ-2024!


Наказом Міністерства освіти і науки України заплановано провести національний мультипредметний тест (НМТ) у 2024 році упродовж 14 травня - 19 липня та затверджено перелік навчальних предметів.

НМТ-2024 включатиме два блоки: основний, до якого увійдуть три обов’язкові навчальні предмети, і додатковий, що міститиме завдання з одного навчального предмета на вибір.

Обов’язкові предмети — українська мова, математика та історія України, предмети на вибір — українська література, іноземна мова (англійська, іспанська, німецька, французька), біологія, фізика, хімія та географія.

Тестування для учасника проходитиме в один день у два етапи. Під час першого етапу, який триватиме 120 хвилин, потрібно буде виконати завдання з української мови та математики, а під час другого, теж тривалістю 120 хвилин, — з історії України та навчального предмета на вибір, вказаного під час реєстрації для участі в НМТ. Між етапами буде 20-хвилинна перерва.



Детальніше на сторінці УЦОЯО