МЕТОДИЧНИЙ СЕРФІНГ: ВЕБІНАР «ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА НМТ у 2024 РОЦІ? ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТА ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНИЙ СУПРОВІД ПОРЯДКУ РЕЄСТРАЦІЇ»

27 березня 2024 року відбувся вебінар для відповідальних за НМТ відділів/управлінь освіти територіальних громад, керівників закладів загальної середньої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти Кіровоградської області «Як зареєструватися на НМТ у 2024 році? Інформаційний та інструктивно-методичний супровід Порядку реєстрації», спікер: Ліна БУТЕНКО.

У ході роботи вебінару розглянуті питання проведення НМТ-2024, формат та модель проведення, обговорено календар проведення національного мультипредметного тесту у 2024 році та етапи реєстрації, розглянуті основні вимоги до завантаження документів та як використовувати мобільний додаток «Дія» для реєстрації.

Учасникам методичного серфінгу запропоновані ресурси для використання до підготовки потенційних учасників НМТ-2024 та надані відповіді на питання.

У вебінарі брали участь 43 учасники із 26 територіальних громад Кіровоградської області. Педагогічні працівники мали можливість завантажити активні покликання для використання в роботі.