СЕРТИФІКАЦІЯ-2023: ЯК ДІЗНАТИСЯ АДРЕСИ ПУНКТІВ ТЕСТУВАННЯ

Український центр оцінювання якості повідомляє учасникам сертифікації – вчителям початкових класів, що 3 березня, у «Кабінеті учасника сертифікації» розміщено листи-виклики з адресами пунктів проведення незалежного тестування. 



Український центр оцінювання якості повідомляє учасникам сертифікації – вчителям початкових класів, що 3 березня, у «Кабінеті учасника сертифікації»


розміщено листи-виклики з адресами пунктів проведення незалежного тестування.

Учасникам сертифікації потрібно завчасно роздрукувати лист-виклик: цей документ обов’язковий для допуску до пункту тестування.

11 березня 2023 року відбудеться перший етап сертифікації — незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Початок іспиту — об 11:00. Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50.

Для входу до пункту тестування учасник сертифікації повинен пред’явити паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик.

Нагадуємо, що цьогоріч успішно пройшли реєстрацію для участі в сертифікації 39 учителів початкових класів Кіровоградської області.

Докладніше на сторінці УЦОЯО: https://testportal.gov.ua/yak-uchasnykam-sertyfikatsiyi-diznatysya-adresu-punktu-testuvannya-3/ .
 

Застерігаємо учасників сертифікації не поширювати інформацію про місця проведення тестування з питань безпеки.