PISA-2025: ПІДПИСАНА УГОДА ПРО УЧАСТЬ


ДО УВАГИ ОСВІТЯН!
PISA-2025: УКРАЇНІ БУТИ УЧАСНИЦЕЮ ДОСЛІДЖЕННЯ!


28 лютого 2023 року Міністерством освіти і науки України, Українським центром оцінювання якості освіти та Організацією економічного співробітництва та розвитку підписана угода про участь України в міжнародному дослідженні якості освіти PISA-2025 (Programme for International Student Assessment) та визначені умови проведення дослідження.

PISA – дієвий інструмент освітніх реформ, що дає можливість аналітикам врахувати результати освітніх вимірювань для коригування державної політики у відповідній сфері з урахуванням потреб післявоєнного відновлення України.

Нагадуємо, що Україною успішно проведено два цикли дослідження – 2018 і 2022 років. Результати PISA-2018 представлені у національному звіті, звіт за підсумками PISA-2022 буде опублікований у грудні цього року.

Докладніше на сторінці УЦОЯО: https://testportal.gov.ua/pisa-2025-pidpysannya-ugody-pro-uchast/ .

Аналітики Українського центру оцінювання якості освіти продовжують глибинний аналіз даних PISA-2018 та пропонують до уваги освітян черговий випуск «PISA-2018. Україна у центрі уваги»

Детальніше про 22 випуск «Наскільки методики викладання в закладах освіти є ефективними?» https://testportal.gov.ua/oprylyudneno-chergovyj-vypusk-pisa-2018-ukrayina-v-tsentri-uvagy/