Статистика реєстрації НМТ-2023: Кіровоградська область

За оперативними даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 03 квітня для участі в національному мультипредметному тесті потенційними учасниками Кіровоградської області створено 6778 персональних кабінетів.






За оперативними даними Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти станом на 03 квітня для участі в національному мультипредметному тесті потенційними учасниками Кіровоградської області створено 6778 персональних кабінетів, 6591 особа уже отримала повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Обираючи предмет додаткового блоку, вступники області надають перевагу історії України (3923 особи), англійській мові (1394 особи) та біології (1040 осіб). Фізику обрали третім предметом 154 особи, хімію – 66. Найменшу популярність серед предметів НМТ-2023 мають німецька мова (12 осіб), французька та іспанська мови - (по 1 особі).

Нагадуємо учасникам, що усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно буде якнайшвидше, але не пізніше ніж 7 травня.

Якщо потенційний учасник не усуне недоліків, на які за результатами оброблення вказав регіональний центр, то йому буде відмовлено в реєстрації для участі в НМТ.

В персональному кабінеті учасники матимуть можливість змінити навчальний предмет додаткового блоку, населений пункт в Україні або за кордоном, або вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Головна сторінка УЦОЯО


Персональний кабінет