ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ ДО МАГІСТРАТУРИ 2023 РОКУ! РЕЄСТРАЦІЯ У ВСТУПНИХ МАГІСТЕРСЬКИХ ВИПРОБУВАННЯХ – ЄВІ, ЄФВВ

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє вступників до магістратури про реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ), яка розпочалася 8 травня і триватиме до 31 травня 2023 року.







Український центр оцінювання якості освіти повідомляє вступників до магістратури про реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ), яка розпочалася 8 травня і триватиме до 31 травня 2023 року. ЇЇ здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти за умови особистої присутності вступника та/або дистанційно.

Консультацію можна отримати електронною поштою або телефоном, які заклади вищої освіти розміщують на сторінках приймальних комісій на своїх офіційних вебсайтах.

Детальніше про алгоритм реєстрації від УЦОЯО


Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створена інформаційна сторінка «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Нагадуємо, що у 2023 році для вступу до магістратури випробування відбуватимуться в комп’ютерному форматі.

ЄФВВ, ЄВІ: Де буде створено пункти тестування


Відео від УЦОЯО «Вступні до магістратури у 2023 році. Ви запитуєте ー ми відповідаємо»: