Анонс інструктивних семінарів-нарад від Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти

24 та 25 травня 2023 року Одеський РЦОЯО проводить інструктивні семінари-наради для залученого персоналу ТЕЦ «Особливості організації роботи тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту в 2023 році», які відбудуться в режимі онлайн на базі ОРЦОЯО (платформа YouTube)





24 та 25 травня 2023 року Одеський РЦОЯО проводить інструктивні семінари-наради для залученого персоналу ТЕЦ «Особливості організації роботи тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту в 2023 році», які відбудуться в режимі онлайн на базі ОРЦОЯО (платформа YouTube) за графіком:

  • 24 травня 2023 року о 14.00 год. – для відповідальних за організацію ЗНО/НМТ в місцевих органах управління освітою, відповідальних та помічників відповідальних за ТЕЦ;
  • 25 травня 2023 року о 14.00 год. – для старших інструкторів, інструкторів та чергових, які будуть залучатися до проведення НМТ в ТЕЦ Кіровоградської області.

Підключення учасників вищезазначених семінарів-нарад відбуватиметься за посиланням, яке буде розміщене на головній сторінці сайту Одеського РЦОЯО о 13.00 год. в дні проведення семінарів-нарад.

Просимо учасників семінарів-нарад після підключення до трансляції ідентифікувати себе в полі для коментарів, зазначивши прізвище, ім’я, по батькові, посаду в ТЕЦ та за основним місцем роботи.

Нагадуємо, що для створення безпечних умов учасникам національного мультипредметного тесту просимо не розголошувати інформацію щодо дат проведення основних сесій НМТ особам, які не залучені до проведення тестувань.

Готуємося до НМТ-2023!


Працюємо на перемогу та світле майбутнє України!