Інтернет-конференція з питань перебігу реєстрації для участі в НМТ-2024

 

9 квітня 2024 року була проведена інтернет-конференція з питань перебігу реєстрації для участі в НМТ-2024.

До інтернет-конференції запрошені  працівники КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», особи, відповідальні за організацію ЗНО/НМТ в місцевих органах управління освітою, відповідальні за пункти реєстрації учасників НМТ в 2024 році, особи, які опікуються питаннями організації НМТ в закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, закладах загальної середньої освіти обласного підпорядкування та інших відомств, учні (слухачі, студенти) яких у 2024 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти в Одеській та Кіровоградській областях.




 У ході заходу про стан реєстрації осіб для участі в НМТ 2024  року інформував Анісімов А.Ю., директор ОРЦОЯО.

Як уникнути  помилок, яких припускаються вступники під час реєстрації для участі в НМТ-2024?  Детально проаналізувала Ткаченко С.В., начальник відділу ІТ ОРЦОЯО.

Основні причини розгляду реєстраційних документів вступників регламентною комісією при ОРЦОЯО. Обговорення питань, які потребують роз’яснення, щодо реєстрації осіб для участі в НМТ-2024 розглянуто Ремез Н.Д., заступником директора ОРЦОЯО.

Завершила інтернет-конференцію підбиттям підсумків та відповідями на запитання Наталія РЕМЕЗ, заступник директора ОРЦОЯО.

Матеріали для перегляду