PISA-2025: ПІЛОТНИЙ ЕТАП ДОСЛІДЖЕННЯ

 

В Україні проводиться пілотний етап наймасштабнішого глобального освітнього моніторингу — міжнародне дослідження якості освіта PISA-2025. Україна є однією з 95 країн та освітніх систем, які беруть участь у цьому міжнародному дослідження, завданням якого є апробація інструментів і процедур перед проведенням основного етапу у 2025 році.

З 9 до 11 квітня 2024 року 99 українських 15-річних підлітків з Кіровоградщини брали участь у пілотному етапі міжнародного дослідження якості освіти PISA-2025, що становить 99% від загальної кількості учасників. До вибірки увійшли 2 заклади освіти з Голованівського та Олександрійського районів Кіровоградської області.

Команда PISA в Україні дякує всім керівникам закладів освіти, педагогічним працівникам, які в надскладних умовах долучилися до проведення пілотного етапу, а також учнівству/студентству та їхнім батькам за готовність узяти участь у такому глобальному освітньому дослідженні. Ця непохитність освітян і здобувачів освіти — свідчення сили й прагнення змінити світ на краще. 

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, які дають нам змогу робити свою справу! 

ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ!