ПЕРЕБІГ РЕЄСТРАЦІЇ ЄВІ/ЄФВВ-2024 КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ

     Станом на 21 травня 2024 р. до приймальних комісій закладів вищої освіти звернулися й отримали екзаменаційні листки близько 2000 потенційних учасників - вступників до магістратури та аспірантури Кіровоградщини. Бажання складати ЄВІ в пунктах тестування, які будуть створені в Кіровоградській області, виявили 1755 осіб.

Для вступу на спеціальності галузей знань 01 «Освіта / Педагогіка» (крім спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», окрім ЄВІ, треба ще й ЄФВВ. 

Для охочих проходити ЄФВВ діє правило: не можна вибирати більше двох предметних тестів ЄФВВ.

Спрямування предметного тестування

Кількість зареєстрованих учасників

Управління та адміністрування

197

Педагогіка та психологія

209

Право та міжнародне право

112

Інформаційні технології

127

Облік та фінанси

60

Економіка та міжнародна економіка

82

Психологія та соціологія

60

Політологія та міжнародні відносини

9

Кожен учасник, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти має інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури»  .

Нагадаємо, 29 травня завершується реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ).

Докладніше на сторінці УЦОЯО: 

про алгоритм реєстрації  

про вступні випробування у 2024 році  

які випробування обирати .