ІНСТРУКТИВНИЙ СЕМІНАР-НАРАДА «Особливості організації роботи тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту в 2024 році, створених на базі установ виконання покарань та слідчих ізоляторів»

 

18 червня 2024 року Одеським регіональним центром оцінювання якості освіти проведений інструктивний семінар-нарада «Особливості організації роботи тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту в 2024 році, створених на базі установ виконання покарань та слідчих ізоляторів» для працівників, які залучені до проведення НМТ, а саме: відповідальних за ТЕЦ та старших інструкторів.

Розпочав нараду Анатолій АНІСІМОВ, директор Одеського РЦОЯО, ключовими питаннями організації та проведення НМТ- 2024 в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах.

Нормативні документи, що врегульовують проведення НМТ у 2024 році та Регламент роботи тимчасового екзаменаційного центру під час проведення НМТ-2024 розкрила Олена ЗАГРЕБЕЛЬНА, начальник організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО.

Дії відповідального за ТЕЦ, визначені відповідними Технологічними картами, детально розібрала Катерина БІЛИК, заступник начальника організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО, технологічну карту старшого інструктора - Марина ПАЛАДІ, методист організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО. Нестандартні ситуації, що можуть виникати в ТЕЦ під час проведення НМТ, та способи їх вирішення означив Микола АФАНАСЬЄВ, методист організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО

Про особливості організації роботи відповідального за ТЕЦ з програмним засобом, за допомогою якого проводиться НМТ детально розібрала Світлана ТКАЧЕНКО, начальник віддіду ІТ ОРЦОЯО.

Завершила інструктивну нараду підбиттям підсумків та відповідями на запитання Олена ЗАГРЕБЕЛЬНА, начальник організаційно-методичного відділу ОРЦОЯО.

    Нагадуємо, що у Кіровоградській області складати НМТ-2024 виявили бажання 4 особи, які перебувають під вартою в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах.

Матеріали для перегляду: https://www.youtube.com/live/GknROn8M9io