НМТ-2024: ОФІЦІЙНИЙ ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ

Український центр оцінювання якості освіти підготував офіційний звіт за результатами проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (НМТ). З його матеріалами можна ознайомитися в розділі «ЗВІТИ/ДАНІ» https://cutt.ly/leRKdHGL.


Звіт складається з двох частин. 
Том І містить інформацію щодо підготовки НМТ (нормативно-правове забезпечення, формування реєстраційної бази учасників, мережі ТЕЦ) та його проведення (статистичні характеристики вибірки тощо). Також у ньому наведено статистичні та аналітичні матеріали, зокрема щодо розподілу результатів тестування з кожного навчального предмета НМТ в розрізі різних параметрів за підсумками основних і додаткових сесій. У томі ІІ запропоновано по два зразки субтестів з усіх предметів НМТ 2024 року. До одного зі зразків також наведено всі психометричні характеристики. 

Окрім звіту, у розділі  «Портал відкритих даних» подано знеособлені результати вступних випробувань 2024 року на бакалаврат (за основними та додатковими сесіями).

На YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти директорка Тетяна Вакуленко підбила підсумки проведення вступних випробувань та проаналізувала отримані учасниками результати.

Детальніше: https://www.youtube.com/watch?v=3UykdHBEmqw